OVER OLROUND

OVER OLROUND BOWLING MAASTRICHT

Olround Bowlingcentrum Maastricht, de naam verklapt het al een beetje maar er gaat meer schuil achter de naam. Olround is een uitgaansgelegenheid waar je straks niet alleen kunt bowlen maar ook een hapje kunt eten, kunt komen borrelen en tevens Prison Island kunt komen spelen. Of je er nou komt voor één van de vier of alle vier, bij Olround is het straks allemaal mogelijk.

Olround Maastricht zal de vijfde vestiging worden die valt onder de organisatie 'Olround & Bison bowling'. Wellicht dat u een van de bestaande vestigingen al een keer heeft bezocht; Bison bowling Haarlem, 
Bison bowling Utrecht, Olround bowling Veenendaal e. Olround bowling Nijmegen. 
 
Bij Olround staat kwaliteit van zowel de producten als van de service hoog op de vaandel. Naast het schitterende interieur, de modernste bowlingbanen, de lekkerste dranken en het beste eten, zul je bij Olround een ongekend goede service ervaren dat is afgestemd op elk gezelschap en elke setting. Of je nou met je familie, je vrienden of collega’s bij ons te gast bent, met een gezelschap van twee tot wel driehonderd mensen, bij Olround kan het allemaal. 

Hier ben je: Homeolroundmaastricht.nl - Over Olround - Over Olround

x