Olround Bowling Nijmegen - Kidsparty

Kidsparty bij Olround Bowling Maastricht

Op woensdag- en zaterdagmiddag kun je bij Olround Bowling Maastricht jouw kidsparty vieren. Tijdens je kidsparty ga je in ieder geval een uur discobowlen! Tijdens het bowlen krijg je van ons ook nog een zakje chips en een drankje. Uiteraard mag je ook jouw favoriete liedje aanvragen om met zijn allen op te dansen! Wil je meer doen dan alleen bowlen? Kijk dan eens naar de uitbreidingsmogelijkheden van onze Kidsparty XL en Kidsparty XXL. Onze kidsparty's zijn te reserveren vanaf vier kinderen.

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die niet alles mogen eten in verband met een dieet of allergie? Laat het ons dan weten! Onze keukenbrigade kan hier dan rekening mee houden. Meer informatie hierover lees je op de volgende pagina.  

Overzicht en tijden

Kidsparty
Totale tijdsduur: Eén uur
Starttijd: woensdag 15:00 of 16:00 uur, zaterdag 14:00 of 15:00 uur

Kidsparty XL
Totale tijdsduur: Anderhalf uur
Starttijd: woensdag 15:00 of 16:00 uur, zaterdag 14:00 of 15:00 uur

Kidsparty XXL
Totale tijdsduur: Ruim twee uur
Starttijd: woensdag 14:15 of 15:15 uur, zaterdag 13:15 of 14:15 uur

Hier ben je: Homeolroundmaastricht.nl - Kidsparty - Kidsparty

x MAASTRICHT

Belangrijk: per 25 september moeten wij werken met Testen voor Toegang. Dit betekent dat iedere individuele gast van 13 jaar en ouder een geldige QR-Code in de CoronaCheck-app en een identiteitsbewijs moet laten zien om toegang te krijgen. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (niet ouder dan 24 uur) zijn.

Dus om teleurstellingen te voorkomen: komt u met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!


Met vriendelijke groet,

Olround Bowling Maastricht