Olround Bowling Nijmegen - Bowl & Grill Party

Bowl & Grill Party bij Olround Bowling Maastricht

Ben jij tussen de tien en zestien jaar oud en wil jij een stoer feestje geven? Boek dan de Bowl & Grill Party bij Olround Bowling Maastricht! Bij de Bowl & Grill Party ga je een uur bowlen en vervolgens nog een uur tafelgrillen. Tijdens het bowlen zetten we natuurlijk onze discoshow aan en krijg je van ons een Slush Puppie. Bij het tafelgrillen krijg je van ons ook nog een overheerlijk glas frisdrank.

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die niet alles mogen eten in verband met een dieet of allergie? Laat het ons dan weten! Onze keukenbrigade kan hier dan rekening mee houden. Meer informatie hierover lees je op de volgende pagina

Programma

16:00 tot 17:00 uur: Discobowlen
17:00 tot 18:00 uurOnbeperkt grillen op de hotplate met een glas frisdrank

Dit arrangement is te reserveren op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Kosten

€19,00 per persoon. Het arrangement is te reserveren vanaf vier personen. 

Hier ben je: Homeolroundmaastricht.nl - Kidsparty - Bowl & Grill Party

x MAASTRICHT

Belangrijk: per 25 september moeten wij werken met Testen voor Toegang. Dit betekent dat iedere individuele gast van 13 jaar en ouder een geldige QR-Code in de CoronaCheck-app en een identiteitsbewijs moet laten zien om toegang te krijgen. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (niet ouder dan 24 uur) zijn.

Dus om teleurstellingen te voorkomen: komt u met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!


Met vriendelijke groet,

Olround Bowling Maastricht