Olround Bowling Nijmegen - Allergenen

Allergenen

Kom je bij Olround Bowling Maastricht eten maar heb je een allergie of volg je een bepaald dieet? Geen probleem! Wij kunnen met vrijwel alle wensen rekening houden. Om alles helemaal goed voor te kunnen bereiden horen wij dit altijd wel het liefst uiterlijk 72 uur van tevoren. Geef dit dus door bij het maken van een reservering.

Veganisten en vegetariërs
Uiteraard is het voor veganisten en vegetariërs ook mogelijk om gezellig mee te doen met het grillen. Wij zorgen voor heerlijke vleesvervangers die je zelf kunt bakken op onze hot plate. Om kruisbesmetting met vlees te voorkomen zorgen wij ook voor een aparte grillplaat waarop jij je vleesvervangers kunt bereiden.

Halal
Wil jij graag dat je vlees halal is? Ook dan kun je gewoon terecht bij Olround Bowling Maastricht. Wanneer je dit aangeeft bij je reservering zorgen wij ervoor dat je een apart bordje krijgt met vlees dat halal is. Om kruisbesmetting met ander vlees te voorkomen, krijg je van ons ook een aparte grillplaat. Voor halalvlees rekenen wij wel een toeslag van €2,50 per persoon.

Allergenen
Onze keuken kan met vrijwel elke allergie rekening houden. Zorg wel dat je het tijdig aangeeft (het liefst uiterlijk 72 uur van tevoren) zodat wij op zoek kunnen gaan naar een lekker alternatief. Wanneer je aan tafel gaat zal onze bediening ook uitleggen welke dingen uit het buffet je wel en niet kunt pakken.

Mocht je tijdens je bezoek toch nog vragen hebben over een bepaald dieet of over een bepaalde allergie? Twijfel dan niet en spreek ons aan. Wij helpen je graag verder! 

 

 

 

 

Hier ben je: Homeolroundmaastricht.nl - Eten & Drinken - Allergenen

x MAASTRICHT

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september zijn wij verplicht om vanaf 25 september met een coronatoegangsbewijs te werken. Via de coronacheck-app controleren wij bij entree van Olround of iedereen in het gezelschap aan één van de onderstaande voorwaarden voldoet:

 • Een recente negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur),
 • Een vaccinatiebewijs, dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19,
 • Een herstelbewijs, als je kortgeleden hersteld bent van COVID-19.

 • Hoe werkt het?

  1. Zet de coronacheck-app op je telefoon.
  2. Bij de entree van Olround wordt de QR-code in de coronacheck-app gescand. Bij groen licht mag je naar binnen.
  3. Neem ook je legitimatiebewijs mee (vanaf 14 jaar en ouder).

  Wij kunnen niet zien of jij gevaccineerd, getest of immuun bent. Dit blijft privé.

  Dus om teleurstellingen te voorkomen: kom je met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Olround Bowling Maastricht